Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers
Mohamad Amir Bin Mohd Zulkifli ♥ Noremie Atikah Binti Ibrahim

Sunday, 11 March 2012

‎(¯`*•.¸♥ Air Mata Saya ;'( ♥¸.•*´¯)

Amir ♥
         Sayang, dua hari awk telah pergi meninggalkn sy seorg diri.. Saya dah mcam org angan awk sbb terlalu rindukan awak, sy dah ckap kt awk supaya tak pyah prgi kt program tu, tpi dah awk ckap nma awk trpilih kan, so sy tk blh nk buad paper lgi wak.. Sy hnye mmpu izinkan jer awk utk pergi kt sne wlaupun hati sy sgt berat utk mngizinkan..
        Sayang,awak tahu tak yg sy derita sgt seharian smlam sbb terlalu rindukan gurauan awak.. Saya dah betul2 berubah utk hbungan kte nie sayang, awk larang o tak izinkan sy kuar tgk konsert smlam, ok sy ikut jer ape yg awk nak sbb sy dah tk mahu nk kcewakan awk.. Tapi awk, sy btul2 kcewa sgt dgn awk smlam sbb slame kte brsama nie, awk tk prnah pn sbut prkataan CLASH kt sy, tapi mlam tu awk tlah mmbuatkan air mata sy jatuh lgi utk kali yg ke dahh bnyak banyak :'( ... Sumpah awk, sy btul2 ingt yg awk syes ckap cmtu kt sy, tapi lpas tu awk tlah text kt sy yg awk mnta maap sbb ckap nk clash tdi, awk ckap awk pnat..okay awk, sy blh trima awak lgi sbb awk pom dah bnyak brsbar nga prangai come sy nie kan, sy slalu ingat ble kter gaduh2 awk ckap sy perangai come, huhu ... 
         Amir, sumpah sayang sy tk sbar nk tnggu awk blik jb esk hari, sy dah tk than sayang hdup mcam nie lgi.. Sy tk blh brpisah nga awk amir wlaupun sminit, sy nk awk jnnji nga sy sayang yg awk tk akan dahh pergi mne2 lgi, n sy tk akan izinkan dah awak pergi tnggalkan sy lgi.. Awak, sy dah dua hari sayang tk dapat tido sbb mmkirkan awk, setiap kali sy nk tido mlam mesti first sy kiz pix awk n cincin cinta kite Sayang ;) .. okay larr sayang, sy tnggu kpulangan awk esk yea Amir .. Mlam nie sy msti tido juga sbb sy esk dah ade klas :), sy akan cube utk tido lena mlam nie wak .
                                   I really really MIZZ MOHAMAD AMIR *_*
loveforever
ikahamir 

No comments:

Post a Comment