Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers
Mohamad Amir Bin Mohd Zulkifli ♥ Noremie Atikah Binti Ibrahim

Saturday, 2 February 2013

Final Year Project :')


Sekarang dah bulan February tapi aku masih lagi hanyut dengan masaalah project akhir aku. Aku tak tahu lagi nak buat macam mana, Ya Allah cepat lah putarkan masa, aku dah tak nak belajar lagi, kepala aku dah pening. Walaupun aku tak buat sgt project aku tu, tapi aku tetap sakit kepala lagi bila memikirkan nya. Manakan tempat praktikal tak cari lagi, so sad :') Aku buntu bila dah masuk semester Lima nie banyak sgt kerja2 yang lecture bagi. Hmm, manakan assignment lagi, nie tambah project akhir pulak :') sumpah nak nangis jer.

 Tapi walau apa pun, aku tetap rasa gembira kerana selama aku berada di Politeknik Kuala Terengganu nie, aku banyak blajar dan dapat ilmu tentang Teknologi Maklumat (Programming) nie. Sabar ikah sabar tinggal 3bulan jer lagi kat ada kat Terengganu nie, lepas nie kau boley dah rehat otak sikit. hehehe.... Olls, lepas nie aku Praktikal tau selama 6 bulan. Mula dari bulan 6 hingga bulan 11, awwww tak sabar rasanya... Tak lupa juga aku nak berterima kasih dekat partner project aku Azlina Sukery atau Ina yg telah banyak menghabiskan masa dengan aku buat project tu. Dan tak lupa juga pada kawan2 yg telah banyak tolong aku bantu jalankan project nie sehingga hampir siap. Love you olls Yuni, Opie, Liya, Kak Irah and Syamil. Terima kasih semua :')

Satu lagi masaalah nie :')
Amir saya nie selalu marahkan sy. Sy pun tak faham lar knape dia pantang sgt bila sy kuar. Tak kira dgn geng kiteorang pun dia dah marah, apatah lagi dengan budak laki. Amir sayang, awak nak tahu tak sayang, takde sape lar awak oiiii nak mengorat girlfriend awak yg tak berape cantik nie, Heeee ..... Ingat tu sayang.

Saya kan dah ada awak, buat ape lagi sy nak menggatal dgn lelaki lain. Sy cuma nak menggatal dengan awak sorang boleh Amir???? *ayatgedix* ......... Amir, jgn lar suka marah2 sy sgt awak, sy tak boleh tau tak mcj or tak tak dgr suara awak dalam sari tu. Sy akan rindu awak sayang lain kali jgn lar awak tak angkat phone bila kita gaduh tu, jahat tau awak masa tu :') benci benci benci!!!!! Janji dgn sy sayang yg awak tak kan dah hilangkan diri dalam sari tu walaupun sy salah and sakitkan hati awak. 
JANJI tau Amir??????

Bodarkchumil
IbuIkah 

No comments:

Post a Comment