Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers
Mohamad Amir Bin Mohd Zulkifli ♥ Noremie Atikah Binti Ibrahim

Friday, 13 January 2012

saya rindu awak ame ame

I H E A R T Y O U 

setiap tahun, setiap bulan, setiap minggu, setiap hari, setiap jam, setiap minit, setiap saat, setiap detik saya rindukan awak MOHAMAD AMIR MOHD ZULKIFLI. seriously. Saya minta maaf sangat-sangat pada awak kerana saya rindukan awak. kerana saya terlalu cinta kat awak. saya paham, awak takan percaya kata-kata saya lagi tapi saya memang benar sayangkan awak. saya tak tao kenapa saya boleh jadi camni. saya tahu, kalau setiap hari macam ni awak akan menyampah dengan saya bukan? saya sedar itu awak. sape tak rimas kalau setiap hari orang tu asyik cakap benda yang sama, ulang ayat yang sama. lama-lama naik muak kan?

saya takot saya kehilangan awak. awak adalah segalanya bagi saya awak. awak nak saya berubah. saya akan cuba awak. tapi saya akan pastikan yang saya berubah bukan sebab awak. tapi sebab diri saya sendiri.

Saya perlukan awak, saya nak awak sentiasa di sisi saya, di sebelah saya, di dalam hati saya. saya harap sangat awak pon begitu. saya rindukan awak manja-manja dengan saya. peluk saya. senyum awak. tawa awak. paling saya takut kalau awak buat muka marah awak. perhh. yang tu saya tak ske awak. macam nak mkn org. awak pernah cakap kan yang awak tak kan maafkan saya selagi saya tak berubah dengan perangai saya, tapi tak boleh ke sekiranya awak bagi saya peluang. peluang  untuk memaafkan saya dan memberi kepercayaan 100% pada saya semula .Saya nak awak sentiasa di sisi saya. And saya nak awak jadi PRINCE saya awak. Saya tanak orang lain. Saya nak awak seorang. ONLY YOU MOHAMAD AMIR MOHD ZULKIFLI.

much love,
noremie atikah

1 comment: