Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers
Mohamad Amir Bin Mohd Zulkifli ♥ Noremie Atikah Binti Ibrahim

Saturday, 4 February 2012

I am sorry boyfriend ♥ :)

SAYANG  
First, saya nak minta mf sgt kt awk Amir.. saya thu prbuatan saya hari nie akn mmbuatkan awk kcewa skali lgi nga sy, maybe kcewa kali yg keseribu dah sayang.. Amir, saya skali lgi mnta maaf nga awk bub slalu wak awk sakit hati, kcewa, n ntah paper lgi kaan sy wt wak sedeyy, :)... Sayang, sory bub kali nie xdgar ckap awk, sy thu awk xsuke sy kuar, wlaupun dgn kwankwan sy pom.. tapi prcaya lar sayang, wlau pn sy brjauhan nga awk tapi HATI sy ttap kt awk Sayang .. Syg, sy mohon awk jgn ckap kt sy yg awk nk brsendirian esk, sy xleh awk brpisah nga  awk walaupun sminit, xblh sayang, sumpah xboleh, saya merayu awk tlg tarik smula kata2 awk semalm ... Nie apatah lagi sehari sy xberhubung nga awak, mati di buadnye saya wak, :'( ... Saya nak kuar jap jer sayang nga mmber2 sy n sy jnji wlaupn sy kuar ,sy ttap akn layan awk mcam biase2, PROMISE papa !!! Sayang, awak jgn lar mrah2 sy lgi, awk jgn larr bad mood nga sy lgi, sy xske tgok awk ble awk camtu .. awak jgak kan yg ckap, xnk wt sy sedeyy2 ag, so awk kene larr senyum yea sayang esok  :D,, Janji tau, xmao xmao marah2 yea sayang esk hari, huhuhu .. Sayang, satu lgi sy nk psan, tlg papa jgan curang nga ibu esk hari dgn membuka MUKABUKU ... Saya cume nak awk tahu yg saya sayang and cinta sangatsangat kt awk papaAmirSayang ♥MOHAMAD AMIR BIN MOHD ZULKIFLI ♥ #iloveyouforever Sayang ♥ ILYSM and IMYSM Amir ..


Satu lagi Sayang, tens bub layan  saya mlam tadi smpai pgi kte text bersama... Saya bahagia sangat awk, hepy gilarx2 ...huhuhuhu :D .... Sayang, sory smalam saya lyan text awak smlam spatah2 jer, huhuhu :P ....
And sory skali lgi PAPA bub xckap spatah pom kt papa yg ibu update blog nie ... bkan ape, ibu tak mao papa baca lgi sblum ibu pegi tngglkan papa sendirian esk di rumah,, k Sayang luv u Amir ...


Mmmooaaahhhhh :)
Mata IkahAmir ♥




No comments:

Post a Comment