Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers
Mohamad Amir Bin Mohd Zulkifli ♥ Noremie Atikah Binti Ibrahim

Saturday, 28 January 2012

Mizzyou MORE Amir

Hehehe,, aku nie asyk update psal my boboy jeh kan, so aku x heran lar kauorg nk ckap ape pom bub aku mmng uat blogspot Ikah's diary nie for him, kwang3 ... aku bkan ape, sronok sgt time2 mcam nie update blog, time2 miz kt si DIA aku suke update auuu2 ... SAYANG , mlam nie kte betul betul RINDU kt awk lalim,, Amir sory bub tipu awk mlam nie,, lpas kte text awk ckap nk tido kan, n then awk ajak sy skali, pastu kte stop text,n sy ckap nk tido jgak,, tapi saya bohong awk, sbb sy xmmpu nk ckap kt awk yg sy blum mngantukk ..  so,sy xthu nk wk per sayang, sy bngun n ambk lappy utk tman sy create note utk awk .. awak,sy betul2 rindu yg teramat kat awk, tiap mlam sy asyk tgk pix2 chumill chumil awk jehh sayang ... hurmm, maklum larr sy kan xbiase kene tnggal kt awk tgah2 mlam bgini,, biase kan awk slalu tman sy tidoo... walau pom awk sbuk ngn assgmnt awk tu awk ttap msg sy n xakn tngglkan sy sndrian.. tapi Amir bile awk kt kg sy rase awkk mcam dahh jauhh ngn sy wakk .. sory syg,, sy bkan ape tpi sy dpt rase yg kte smnggu nie mcam berada d antara jarak yg teramat3 jaoh syg,, maybe awk nk brsama pemily awk kan syg, sokey sy fham tu ... tapi sy hrap awk nnti lpas blik jb nnti n tgk diary sy nie,, sy brharap sgt2 awk yg lpas nie awk xakan dah tngglkan sy sndrian d wktu tgah2 mlam bgini sayang ;) ... sy cume nak awk (Amir) thu yg sy terlampau RINDU kan awk sayang... k lahh CINTA ,, nnti lpass awk bce smua nie, awk bgithu sy yea sayang. LOVEMIZZNEEDAMIR so muchhh . . .

No comments:

Post a Comment