Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers
Mohamad Amir Bin Mohd Zulkifli ♥ Noremie Atikah Binti Ibrahim

Friday, 5 October 2012

Eid 2012 ;)

Hai hai *sambil kenyit mata
Aku tak ingat gila kot nak masuk pix raya aku dgn Amir tahun nie, dah lar nie tahun nie Kami mula beraya berdua, Heee apa-2 pom sory sgt. :(
Dua Hati menjadi Satu ♥
Walau pun pix kami nie takde yang bersama, tapi yg penting baju color BIRU kiteorang sama kan *silakan jelous :P Hehehe...
Ini Amir aku punya
*kalau berani kau ambik dia dari aku
aku TUMBUK muka kau lebam-2*


Masa nie dia datang umahh aku, dia berani tau dtg umah aku sorang-2 jeh, tak pernah pom bawak kawan-2 dia, sbb tu lar aku respect kat Dia. Kalau laki lain harap akan datang umah gf dia sorang-2. Amir nie tak, start dari aku COUPLE dgn Dia lagi, dia dtg umah aku sorang-2 diri.
 *koya berani lettewwww :P*

Ini aku AMIR yg punya
*kalau nak kacau silakan
*kalau nak makan PENUMBUK Amir silakan

Amir, aku RINDU sgt-2 dekat kamu sayang, aku tak tahu lagi nak cakap macam mane yg aku terlampau rindukan kamu Ame Ame <3 Kamu jaga diri baik-2 dekat sana tau sayang. Nanti Hari Raya Aidil Adha nie aku balik kg pulak k sayang, tunggu aku tau. Muaahhhhh :-* chup chup

OKAY, sekarang aku nak cerita pasal anak-2 buah aku yg nakal-2 nie pulak tau, anak buah aku semuanya 12orang, tapi nie hanya ada 6orang jeh :( sory anak buah cik kah yg lain.

|
|
|
V
Ini lar dia anak buah aku yg 6org nie. Teramat buas ;-)

Mohamad Erisyam Darwishq <3

Awishhh :-*

Ini Kembar lahir pada tahun yg sama
Irish Sofea and Dhia Khalisya

Ini lagi , budak nakal cucu kesayangan ayahku
Erisya Qistina and Damia Aleesya


Yang sebelah kiri tu Adik aku yg hitam manis sikit, Hee. Dalam family aku dia jer sorang yg kurang putih tu, hehehe.. Yg tgh tu anak abe aku, Damia. Yg sebelah kanan tu Aliff Asyraf (Uda), dia anak kak long aku <3

Okay-2, dah aku nak text msg dgn Amir aku pulak nie. Aku sayang sgt-3 kat family aku and bf aku. Tanpa kamu semua, aku tak bolehh hidup lhaa. Semoga kami satu family sentiasa aman dan damai.

|
|
|
V

*IBRAHIM BIN MAT SIN (AYAH)
*KENARI BINTI HUSSAIN (MAK)
*KASMANIRA BT IBRAHIM (KAK LONG)
*KAMARULZAMAN BIN IBRAHIM (ABE)
*AZNIDA BT IBRAHIM (KAK IDA)
*KASMAWATI BT IBRAHIM (KAK WATI)
*NOOR AMIRA BT IBRAHIM (Allahyarhamah kakak ku tersayang) (KAKYA)
*NOREMIE ATIKAH BT IBRAHIM (IKAH)
*NOOR FARAH NAJWA BT IBRAHIM (ADIK)

(KAMI SATU FAMILY YG BAHAGIA) <3





No comments:

Post a Comment